Summary

The goal of this two-day event is to bring together cross-industry innovation leaders to share information on the latest trends and strategies relating to creating an ecosystem and culture of innovation within an organisation. As well as key trends for 2018, we will discuss success stories in areas such as business development, strategy, marketing, product and R&D. Come home with practical ideas on how to excel the innovation engine within any organisation.

Unleashing Innovation Summit 2018
Special Features

At this summit, senior-level executives will discuss real-life examples of innovation at work in their organisation. Join us to discuss and share your experiences with an Employee's First culture, customer centricity and opportunities with new evolving tech including augmented reality and artificial intelligence. This summit will explore trends and new developments to give you the knowledge and tools needed for your organisation to succeed in 2018 and beyond.

It’s all about the EXPERIENCE!

  • A chance to meet world innovation leaders – from start-ups to mature projects at the forefront of their success
  • Cross-sector learning – find out how solutions adopted by other sectors can add value to your business. What can innovators learn from marketing and R&D and vice versa?
  • Save time and money – concentrated industry knowledge in two intensive days
  • Case studies – listen to case studies outlining the pros and cons of new and existing projects.
  • Networking and interactive sessions – Learn from your peers and build new relationships in our break out and networking sessions
  • Discussion groups – industry-specific roundtable discussions for you to focus on the key issues that affect your business
  • Reinvigorate your business with fresh ideas, meet industry pioneers and discover how to deliver breakthrough results

Who Will You Meet

20+

Cross-Industry
Leading Speakers

100+

Senior Level
Attendees

85:15

Ratio
Corporate : Solution
Companies Providers

How Will You Benefit

100+

Like Minded
Strategy leaders
for Networking

Ideas

Hear About
Groundbreaking
Approaches to
Innovation

Case Studies

Case Studies,
Get the Pros & Cons
of New And Existing Projects

Why an Innovation summit and Why Now?

In this, the age of Digital Darwinism, it is more important than ever that as businesses we adapt to the changing needs of our customers, employees and partners. With artificial intelligence, augmented reality and autonomous cars, it is no longer business as usual.

In this, the 13th edition of our popular Unleashing Innovation summit we pinpoint where corporate innovation belongs and how to excel it, especially in a digital environment where many new approaches are being driven not only by the companies themselves but by technological development.

As technology pushes for change across all industries, no-one can afford to be left behind.

 

Points of Discussion

  • Strategic Innovation: disruptive and sustainable innovation, marketing your innovation and strategic partnerships.
  • Customer Centricity: building a knowledgeable, trustworthy and personalised experience for your customers.
  • Employees First:fostering innovation through communication, incentives and intrapreneurs.
  • Innovative Economies: micro and sharing economies are booming, providing openness, flexibility and a humanised experience to consumers.
  • Ever-Evolving Technology: finding new opportunities for the advancement of apps, augmented reality, artificial intelligence and autonomous vehicles.
  • Corporate Culture: redefining your company’s values, ethics, characteristics and goals through leadership and competency models.

Opportunities for Networking

Meet over 80 like-minded cross-industry leaders and take advantage of the networking opportunities, both formal and informal. The conference is expected to become a platform for fruitful discussion and networking among key executives from around the world, working towards a culture of innovation. The interactive programme format is structured to maximise learning and networking through fun and informative sessions.

Sessions

DAY ONE
Monday 12th March

8:00 WELCOME COFFEE AND REGISTRATION

8:30 INTRODUCTION AND ICEBREAKER
Two minutes will be provided to upload one of the main challenges you are currently facing onto our event app.

8:45 OPENING REMARKS FROM THE CHAIRPERSON

9:00 Keynote speaker (40 minutes incl. Q&A) 
Innovation strategy; bringing an airline to a new horizon
Rogier van Beugen
Director of Innovation & Venturing at KLM

9:40 CASE STUDY (40 minutes incl. Q&A) 

10:20 NETWORKING COFFEE BREAK (30 minutes)

10:50 UNCONFERENCE SESSION (30 minutes)  

These are participant led, networking group discussions. The aim of the interactive session is to address the main challenges which you are currently facing. We will choose and display 5-10 challenges which were submitted during the introduction. Delegates will be split into groups to discuss one challenge each and a chosen group representative will later report the group’s key findings to the other delegates.

11:20 SPONSOR SESSION (40 minutes incl. Q&A)

12:00 NETWORKING LUNCH (1 hour)

13:00 CASE STUDY (40 minutes incl. Q&A)

13:40 PANEL (30-minute session)

14:10 SPONSOR SESSION (40 minutes incl. Q&A)  

14:50 CASE STUDY (40 minutes incl. Q&A)

15:30 NETWORKING COFFEE BREAK (30 minutes)

16:00 CASE STUDY (40 minutes incl. Q&A) 

16:40 IGNITE SESSION (20 minutes)

17:00 CLOSING REMARKS FROM THE CHAIRPERSON

17:05 NETWORKING DRINKS RECEPTION

DAY TWO
Tuesday 13th March

08:15 WELCOME COFFEE AND SPEED NETWORKING

08:45 OPENING REMARKS FROM THE CHAIRPERSON 

09:00 CASE STUDY (40 minutes incl. Q&A)

09:40 CASE STUDY (40 minutes incl. Q&A) 

10:20 NETWORKING COFFEE BREAK (30 minutes) 

10:50 UNCONFERENCE SESSION (30 minutes)

These are participant led, networking group discussions. The aim of the interactive session is to address the main challenges which you are currently facing. We will choose and display 5-10 challenges which were submitted during the introduction. Delegates will be split into groups to discuss one challenge each and a chosen group representative will later report the group’s key findings to the other delegates.

11:20 SPONSOR SESSION (40 minutes incl. Q&A) 

12:00 CASE STUDY (40 minutes incl. Q&A)

12:40 NETWORKING LUNCH (1 hour) 

13:40 CASE STUDY (40 minutes incl. Q&A)

14:20 SPONSOR SESSION (40 minutes incl. Q&A)

15:00 15:00 NETWORKING COFFEE BREAK (30 minutes)

15.30 CASE STUDY (40 minutes incl. Q&A)

16.00 BRAIN SPA (30 minutes)
A roundup of the previous unconference sessions and a final Q&A and brainstorming session to generate new concrete solutions to take home with you.

16.30 CLOSING REMARKS FROM THE CHAIRPERSON
Including a wrap up from Global Executive Events.

TOP